Nieuws

Eindwinnaar - SamsungMaandwinnaar - SamsungHet hoogste aantal inches is in de maand juli ingevoerd door LP Presentatie Specialisten BV. LP Presentatie Specialisten BV heeft de maandprijs, een gevulde Samsung Twin 12 koelkast voor op de werkvloer ontvangen. Het Samsung LFD team feliciteert LP Presentatie Specialisten BV van harte!
 

SIM2 kondigt 4k-projector aanSIM2, maker van high-end projectors, heeft op de Cedia Expo 2012-beurs in Indianapolis zijn eerste 4k-projector aangekondigd. De SIM2 CinemaQuatro maakt gebruik van drie 4k-dlp-chips en heeft een lichtopbrengst van 20.000 lumen.

Avid verkoopt audio- en videobewerkingstakAvid heeft bekendgemaakt dat het zowel de audiotak M-Audio als haar videobewerkingstak voor consumenten gaat verkopen. M-Audio komt in handen van inMusic, terwijl de videobewerkingstechnologie verkocht wordt aan Corel.
 

LP is Smartboard Pro PartnerLP Presentatie Specialisten is sinds 2004 officieel Smartboard pro partner. U koopt dus bij een door Smartboard zelf geselecteerde dealer. U kunt via ons ook Smart trainingslessen afnemen. Vraag uw contactpersoon binnen LP daarvoor.

2LJC College is verhuist - HAARLEMMet trots nemen de leerlingen hun nieuwe onderkomen in vlak naast Hotel Haarlem Zuid. Het nieuwe pand met de naam Haarlem College bezit een grote Theaterzaal, welke is voorzien van alle denkbare audio, video en licht apparatuur. LP Presentatie Specialisten leverde hiervoor het zogenaamde 'bewegende' licht en de aansturing daarvan, zodat leerlingen van de AV/media afdeling kunnen experimenteren met deze enoverende technische producten en dus zelf mogen bedienen.
 

Satellite Sport cafe - AMSTERDAMLP brengt digitale structuur aan binnen het Satelite Sports cafe. Een uniek concept binnen dit restaurant/cafe aan het Leidseplein, waarbij de klant op maar liefst 32 beeldschermen zelf bepaald welk sport evenement men graag wil zien. Toeristen uit de hele wereld kijken maar wat graag een sportuitzending live in dit cafe. Niets is te gek, bijna alles is te ontvangen met 18 sateliet ontvangers. LP heeft twee enorme 32x32 Extron audio/video matrix switchers geinstalleerd, welke respectievelijk elk satelietsignaal aan elk beeldscherm kunnen koppelen.

Het bar personeel schakelt alles zelf via twee luxe Crestron touchscreenpanelen op beide verdiepingen. Het besturingssysteem van Crestron is uitermate geschikt voor complexe handelingen zoals deze en helpt de eindgebruiker met een 'user friendly' touchscreen bedieningspaneel. Kom eens kijken, het personeel staat van 's ochtends tot 's avonds laat voor u klaar.

Herinrichting 24 winkels

Onlangs heeft LP Presentatie Specialisten het contract getekend voor de herinrichting van 24 winkels in Nederland van een bekende winkelketen. LP neemt de audiovisuele taak op zich en installeerd in elk filiaal een viertal Samsung pro displays met ultra dunne randen, ook wel seamless displays genoemd. De content welke op het hoofdkantoor wordt voorbereid kan op USB Stick verspreidt worden of zelf via het netwerk naar de achterliggende Optoma Digital Signage players worden verzonden. Deze Optoma netwerk Media players kunnen tot Full HD beeldkwaliteit direct content afspelen. En dit zonder enige handeling. USB stick erin en klaar.

In een later stadium wordt dit ook mogelijk vanaf het hoofdkantoor. Een uitgebreid 'next day' service contract dekt alle mogelijke voorkomende storingen en zorgt voor continue beelden.
 

3D InstallatieOnlangs heeft LP haar eerste 3D installatie afgerond. In de directiekamer van een bekende kabelleverancier zijn de nieuwste audiovisuele communicatie systemen geimplementeerd. Een Polycom HDX videoconference/teleprecense systeem voor de communicatie op afstand in combinatie met een Panasonic 3D plasmascherm van de laatste generatie. 3D beelden zijn een lust voor het oog welke vanaf de 3D Bluray speler kunnen worden vertoont. Natuurlijk ontbreekt een goede audioinstallatie niet, een Bose 2+1 systeem maakt de beleving compleet. Uiteraard moet er ook gewerkt worden en kan met het draadloze Crestron touchscreen paneel zo de presentatie van de laptop worden vertoont.

Doormiddel van het Crestron besturingsysteem kunnen alle apparaten worden ingeschakelt en aangestuurd. Tevens biedt de installatie de mogelijkheid om een externe computer aan te sluiten, deze aansluiting is gecombineerd met voeding en netwerk. Doormiddel van een Bachmann tafellift kunnen de aansluitingen op elk moment te voor schijn worden gehaald. Indien deze aansluitingen niet benodigd zijn verdwijnt de pot in de tafel.

Gerrit Rietveld Academie | ModeshowDit is een korte impressie van de modeshow van het Rietveld Academie in de Beurs van Berlage. Wij hebben hier een projectie verzorgd over de gehele catwalk. We hebben gebruik gemaakt van 8 projectoren met een totaal oppervlak van 280 m2.
 

RTL 4 presenteert 'Het Zesde Zintuig'Eind februari presenteert Beau van Erven Dorens het nieuwe RTL 4-programma 'Het Zesde Zintuig'. Voor promotie van het programma hield RTL 4 op 20 februari een presentatie waarvoor LP Presentatie Specialisten werd ingehuurd voor de verzorging van geluid en beeld. Voor deze presentatie heeft LP verschillende high-end apparatuur gebruikt...

Back to Back LCD bij Splash HealthclubsNa de vestiging aan de Looiersgracht nu ook nieuwe LCD schermen voor de Splash Healthclub vestiging Leidseplein. Meerdere platte LCD schermen hangend vanuit het plafond, waarvan 6 stuks d.m.v. zogenaamde "back to back" plafondmontage beelden vertonen aan sporters op zowel de loopbanden als de crosstrainers.