Verkoop Assortiment

Sinds 1992 is LP Presentatie Specialisten BV gevestigd leverancier van audiovisuele producten en diensten. LP heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bedrijf waarbij u voor alle vragen betreft audiovisuele oplossingen terecht kunt.

Of het nu gaat om het aanschaffen van een reisbeamer of voor het inrichten van een auditorium. Bij ons kunt u terecht voor een goed advies en een klantvriendelijke behandeling. In samenwerking met onze medewerkers komt u tot een oplossing waar u zeer tevreden over kunt zijn. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers waardoor wij u altijd het meest geschikte pakket kunnen aanbieden.

Kernactiviteiten van onze verkoopafdeling zijn:

Totaaloplossingen op audio, video- en dataprojectie gebied

Inrichten van vergaderruimten, leslokalen en directiekamers

Facilitaire diensten waaronder congres- en seminarbegeleiding

Onderhoudsprogramma's voor alle audiovisuele producten

Narrowcasting systemen

Wat kunnen wij verder voor u doen?

Beamers worden steeds populairder. Onderstaand wordt aandacht besteed aan een aantal belangrijke punten die u in overweging kunt nemen wanneer u een projector gaat aanschaffen. Voor welke technologie kiest u? Waar gaat u de beamer voor gebruiken? Hoeveel mensen gaan het projectiebeeld bekijken en wat gaat u bekijken? Wij leveren uitsluitend beamers van A-merken. Tevens is LP Presentatie Specialisten een reparatie service punt voor diverse merken.

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling om u te laten adviseren voor de juiste keuze

ANSI-lumen

De beeldhelderheid van data- en videoprojectoren wordt gemeten in ANSI (American National Standard Institute). Een oppervlak van 1 vierkante meter op een scherm wordt onderverdeeld in 9 rechthoeken van gelijke grootte. Het berekende gemiddelde van de beeldhelderheid in het midden van elke rechthoek wordt gehanteerd als de waarde van de ANSI-lumen.

DLP

(Digital Light Processing): Een door Texas Instruments ontwikkelde technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van elektronisch ingestelde spiegels (van slechts 1/1000 mensenhaar) om het licht van de projectielamp op het beeldscherm te projecteren.

LCD

(Liquid Crystal Display): Een monochrome beeldschermtechnologie met vloeibare kristallen waardoor het scherm belicht wordt.

LCD paneel in de beamer

Keystone

Bij het omhoog projecteren blijven de zijranden van het geprojecteerde beeld parallel lopen zodat optimale leesbaarheid gegarandeerd wordt.

Contrastratio

Geeft de verhouding weer tussen zwart en wit in het beeld. Hoe hoger de waarde des te meer contrast en des te scherper het beeld is. In de onderstaande grafiek ziet u de contrastratio van 2 verschillende beamers. Beamer A heeft een grotere waarde en heeft dus een betere kwaliteit, het zwart is zwarter en het wit is witter.

Het verschil tussen LCD en plasma

Plasma en LCD hebben een aantal gelijklopende kenmerken, maar zijn anderzijds ook erg verschillend. Plasma-beelden bestaan uit honderdduizenden onbeweeglijke gascapsules (zenon en neon) die zijn bedekt met fosfor en verwerkt zitten in een glasplaat voorzien van elektroden. De LCD-technologie ( Liquid Crystal Display ) berust op vloeibare kristallen tussen twee lagen glas. Dit maakt dat er geen kleine plasma-schermen kunnen gemaakt worden. Het absolute minimum voor plasma is op dit ogenblik 37 inch (94 centimeter).

Belangrijk is de levensduur van het toestel. Een plasmatelevisie gaat gemiddeld 30.000 uur (intussen zetten fabrikanten zelfs 60.000 uur voorop) mee, wat betekent dat je bij een kijkgewoonte van vier uur per dag het toestel zo'n twintig jaar meegaat. Een LCD-scherm gaat nog langer mee.

de opbouw van een plasma scherm

Wat kleuren betreft, heeft plasma een streepje voor, hoewel de technologie maakt dat het verschil kleiner is geworden. Plasmaschermen kunnen 1 miljard kleuren weergeven en dat is 1,4 keer meer dan wat op een LCD-scherm mogelijk is. Het gevolg is dat op plasmaschermen de kleuren op natuurgetrouwe en heel intense wijze worden gereproduceerd. Ook wat het contrast betreft, doet plasma beter dan LCD. Achter een LCD-scherm staat een lichtbron. Zelfs als het beeld zwart is, brandt de lamp, wat maakt dat je bij een LCD-scherm nooit een echt donkerzwart beeld kunt hebben. Dat maakt dat bij plasma de contrastratio ( 1000:1 wil bijvoorbeeld zeggen dat het wit duizend keer helderder is dan het zwart) veel hoger ligt dan bij LCD.

Presenteren op een groot oppervlak voor 24 uur per dag zonder de kosten van projectorlampen?

LP Presentatie Specialisten heeft de ideale oplossing voor u, Seamless Plasma. Met onze 42" seamless plasma panelen kunt u oneindig uitbreiden op de hoogste kwaliteit. In samenwerking met ons Infochain systeem kunt u de beste en meest effectieve resultaten behalen om uw klant of personeel te bereiken.

De nieuwste technieken op seamless plasma gebied maken het mogelijk om een betere aansluiting van de panelen te verkijgen. Momenteel is deze 4 mm.

Andere voordelen van seamless plasma zijn: Inkijkshoek van 175° Ruimtebesparend ten opzicht van andere grootbeeldprojectie systemen Modulair systeem, dus diverse opstellingen mogelijk, Widescreen, vertical up en banner. Hoge resolutie, pixel pitch van minder dan 1mm, tegenover maximaal 3mm pitch bij LED Accepteerd elke input formaat, inclusief HD vorm De naden tussen de panelen zijn maximaal 4 mm Oneindig uitbreidbaar

Het gebruik van seamless plasma word al veel gebruikt in het buitenland, het geeft een moderne en strakke "look" aan uw bedrijf of presentatie ruimte. Hieronder staan enkele voorbeelden van seamless plasma panelen in gebruik.

Een LED (van het Engelse light-emitting diode) is een elektronisch component, een diode die licht uitzendt als er een stroom in doorlaatrichting doorheen wordt gestuurd. De kleur van het opgewekte licht is afhandelijk van de aard van de materialen waaruit de LED is opgebouwd.

LED's worden tegenwoordig alom toegepast in consumentenelektronica als infraroodzender in afstandsbedieningen en spannings- of signaalsindicator, maar ook steeds vaker in lichtkranten en platte beeldschermen. In de AV branche gebruiken we LED schermen voor het weergeven van beelden op evenementen die buiten plaatsvinden. Voor deskundig advies of informatie kunt u contact met ons opnemen.

Als onafhankelijke leverancier van diverse professionele merken kunt u ook voor al uw video apparatuur bij ons terecht. Videorecorders, DVD spelers en videocamera's. Het hele assortiment kunnen wij u aanbieden. LP levert uitsluitend producten van A-merken. Tevens is LP Presentatie Specialisten een reparatie service punt voor diverse merken.

Een projectiescherm vormt een onmisbaar onderdeel van een presentatie of home cinema-opstelling. LP presentatie Specialsten BV biedt u een uitgebreid assortiment. Zowel voor opzicht- als doorzichtprojectie.

Elektrisch bediende schermen Wie de hoogste eisen stelt aan het bedieningsgemak bij projectieschermen kan niet om de elektrische schermen heen. De projectieschermen beschikken over een uitstekend kwaliteit projectiedoek en een rolmechaniek, dat onder alle omstandigheden een perfect vlakhangend projectiedoek garandeert. Het bedieningsgemak is enorm middels de geïntegreerde geruisarme en sterke motoren.

Grootbeeld schermen

LP levert ook extra grootbeeldprojectieschermen tot 20 meter breedte. De projectiedoeken rollen op in de robuuste behuizing met sterke motoren. Het kiezen voor en van grootbeeldprojectieschermen vraagt veel aandacht en voorbereidend werk.

Handbediende schermen

De handbediende projectieschermen zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik. Deze schermen worden door middel van een slinger- of veermechanisme bediend. De schermen zijn ideaal voor toepassingen in ruimtes waar geen elektrische aansluiting mogelijk of gewenst is.

Span schermen

Spanschermen vallen op door hun strakke vormgeving. De schermen bestaan uit vaste aluminium en stalen frames. Het projectiedoek kan op diverse manieren gespannen worden. Een vlak projectiedoek is gegarandeerd. Spanschermen zijn veelgebruikt op plaatsen waar een permanente bevestiging gewenst is, bijvoorbeeld in directiekamers, bij tentoonstellingen en bij Home Cinema toepassingen.

Mobiele schermen

Wij leveren een uitgebreide reeks mobiele, zeer eenvoudig op te zetten projectieschermen. Projectoren worden handzamer en lichter. Dit in combinatie met een mobiel projectiescherm maakt projecteren op elke gewenste locatie mogelijk. Denk daarbij aan toepassingen binnen de verhuurbranche, evenementen, in de audiovisuele branche, in conferentiecentra en in het onderwijs.

Het SMART Board staat door middel van een USB of optionele seriële bekabeling in verbinding met uw computer, en krijgt zodoende haar stroomvoorziening. De SMART Board driver start automatisch op wanneer de computer wordt aangezet. Het SMART Board is actief wanneer de driver opgestart is.Wanneer een digitale projector aangesloten is op uw computer, kunt u het computerbeeld projecteren op het SMART Board interactief whiteboard. Indien u gebruik maakt van een SMART Board voor Flat Panel Display interactief whiteboard wordt uw computerbeeld weergegeven door het Plasmascherm of uw Flat Panel. De SMART Board driver converteert het contact met het board in het klikken van de muis of elektronische inkt. Dit stelt u in staat om uw vinger te gebruiken als muis, pen en/of toetsenbord.

Wilt u meer weten over de verschillende producten van Smart, onze medewerkers geven graag een demo bij u op locatie.

Eerst beproeven, dan beloven...

Marketing-, sales- en retailmanagers van de grote merken kampen met verschillende problemen. Bij de wat meer complexe producten geven prospects de voorkeur aan oplossingen waarover ze snel en volledig geïnformeerd worden. Maar verkopers kunnen niet alles weten. Bovendien wordt er in vrijwel alle branches op de winkelbezetting bezuinigd. De communicatiemogelijkheden op verpakkingen zijn beperkt (niet in de laatste plaats omdat het in vele talen moet). Twijfel leidt tot uitstel van de beoogde aankoop.

Grote merken hebben vaak ook uitgebreide leveringsprogramma's. Steeds meer retailers versnipperen de assortimenten. Ze plaatsen productsoort bij productsoort, zodat een merk op diverse plekken in de winkel bescheiden aanwezig is in plaats van op de volle breedte binnen 66n presentatie.

Wat voor de ene partij een probleem is, is voor de andere een kans. Zo zijn er heel wat bedenkers en ontwikkelaars van interactieve informatiesystemen die zich op de markt van instore communicatie gestort hebben. Vrijwel dagelijks vindt wel ergens op een hoofdkantoor een presentatie plaats van een zeer ambitieus idee. Moeilijk om de praktische oplossingen te onderscheiden van de te hoog gegrepen concepten. je zal maar investeren in een concept dat halverwege strandt omdat het bijv. te bottleneckgevoelig blijkt.

Wij hanteren daarom het motto ,eerst beproeven, dan beloven'. Onze technieken en ideeën worden al in de meest uiteenlopende branches toegepast. Schets ons uw problemen of wensen en 10 tegen 1 dat we u een al bestaande oplossing kunnen tonen waarvan snel een zeer effectieve variant op maat voor uw merk te ontwikkelen is. Commercial scoort het beste op plek van aankoopbesluit...

Een instore commercial laat niet alleen de omzet van het getoonde product groeien, maar van de totale categorie. Daarbij zijn omzetstijgingen tot 20% geen zeldzaamheid. Natuurlijk zijn de stijgingen voor de geadverteerde producten nog veel hoger.

Mensen bezoeken hun drogist 1 keer per maand. Zo'n 60% van alle aankoopbesluiten wordt niet thuis, maar op de winkelvloer genomen. Men kan al wel een besluit genomen hebben voordat men bij de drogist binnenstapt, maar de merkkeuze is dan meestal nog niet gemaakt of kan nog omgebogen worden. De instore commercial kan dus van grote invloed zijn op het koopgedrag. De effectiviteit van media met elkaar vergelijken is altijd discutabel. Maar feit is wel dat de kijker voor de videozuil van LP op het punt van kopen staat en daardoor extra gevoelig is voor informatie.

Bekabeling en de juiste schakelapparatuur zijn een zeer belangrijk onderdeel van de installatie. De kwaliteit van het beeld is hierva sterk afhankelijk. LP heeft ervoor gekozen om u een assortiment aan te bieden dat zeer betrouwbaar en toch betaalbaar is. Deze producten vindt u terug in de high-end industriele, broadcast en bedrijfsinstallaties maar ook in de home-cindema wereld.

LP is de aangewezen partner in het vinden van een betrouwbare bevestiging voor uw audiovisuele producten. Onze jarenlange ervaring en de goede relatie met onze leveranciers stelt ons in staat overal de juiste oplossing voor te vinden. Indien deze er nog niet is, kan het gemaakt worden. Alles is mogelijk.

Voor de bescherming van uw kostbare apparatuur is een flightcase vaak een onmisbaar beschermingsmiddel. Vooral als de apparatuur regelmatig “on the road” is.

Flightcases zijn geschikt voor vele toepassingen. De meeste flightcases worden exact op maat gemaakt, zodat de flightcase perfect op uw wensen aansluit.

Flightcases worden onder andere gebruikt: - in de zakelijke wereld: voor beamers, laptops, presentatie accessoires, enz. - in de muziekwereld: als kabelcases, voor (monitor)-speakers, mengtafels, enz. - voor kunstartikelen zoals schilderijen en foto’s - in de theaterwereld - in de mediabusiness

Audioconferencing, ofwel Telefonisch Vergaderen, is de oudste van de conferencing diensten. Het begin van de dienst dateert van voor de tweede wereldoorlog, in de tijd dat elke verbinding nog met operator bemiddeling tot stand kwam. Qua populariteit lijkt Telefonisch Vergaderen eind jaren negentig een tweede leven begonnen. Schaarste op de arbeidsmarkt, toenemende files en de door de markt opgelegde eis om sneller met nieuwe producten te komen, maken telefonisch overleg een logisch verlengstuk van iedere samenwerkingsvorm. De conferencing systemen van LP Presentatie Specialisten combineren het traditionele gemak van bellen met een superieure geluidstechniek in groepsverband. Laat uw collega's communiceren zonder tussenkomst van reistijd.

Mobiele telefoons, internet ,en e-mail zijn de laatste jaren niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Ook videoconferencing wordt meer en meer als standaard uitrusting, in grote én kleinere, nationale- en internationale organisaties gezien.Videoconferencing staat dan ook voor samenwerken op afstand.Videoconferencing maakt samenwerking tussen individuen en groepen mogelijk: in ons geval virtuele face-to-face communicatie in de doeltaal. Studenten uit verschillende instellingen en landen kunnen via videoconferencing elkaar zien en spreken, documenten (artikelen, power-point slides, internet-sites, foto’s, geluidsfragmenten, etc.) aan elkaar laten zien, en samen documenten schrijven. In de constructivistische benadering van onderwijs- en leerprocessen, waar samenwerking en interactie naar aanleiding van relevante taken centraal staan, biedt videoconferencing een ongekende schat aan mogelijkheden.

De eerste vorm van Videoconferencing dateert al van zo’n 40 jaar geleden. In 1962 toonde het toenmalige Dr. Neherlaboratorium van het Staatsbedrijf der Nederlandse PTT wat de toegevoegde waarde van beeld zou kunnen zijn bij een telefoongesprek. Pas met de opkomst van ISDN halverwege de jaren negentig, brak Videoconferencing echt door. Inmiddels staan er wereldwijd enkele honderdduizenden videoconferencing-systemen opgesteld. LP biedt daarbij als leverancier en installateur, ook ondersteuning voor het opzetten van multi-point videovergaderingen en verhuurt video-vergadersystemen op locatie. Videoconferencing wordt nog al eens verward met video-opnamen via een webcam. De kwaliteit van een professioneel videoconferencing-systeem is zowel in beeld als geluid echter onvergelijkbaar met die van een webcam.

Bent u het ook zat al die afstandsbedieningen op tafel? LP Presentatie Specialisten BV kan hiervoor een pasklare oplossing leveren. Doormiddel van een LCD touchpanel bedient u de apparatuur. Met één druk op de knop start u uw video/DVD of PC presentatie. Automatisch dimt de verlichting, het scherm rolt uit, de projector schakelt naar de juiste input, het audiovolume past zich aan, kortom met deze ultieme boardroom is presenteren wel heel erg eenvoudig geworden. Het Touchpanel is volledig naar uw wensen te programmeren. Met een besturingssysteem kunt u zich bezig houden met uw presentatie en niet met de techniek.

LP Presentatie Specialisten BV is leverancier van een interactief presentatie- maar vooral ook communicatiemiddel dat ondersteuning biedt bij alle soorten groepscommunicatie. Het biedt de mogelijkheid om contact te maken met toehoorders. Doordat de toehoorder kan reageren op de spreker en de spreker daarop weer kan inspelen, ontstaat er een wisselwerking. De passieve luisteraar wordt zo een actieve participant en wordt daardoor meer betrokken bij het betoog van de spreker.

Het systeem bestaat uit een netwerk van keypads, met of zonder kabel, die gezamenlijk informatie doorgeven aan het cluster. Het Cluster verzamelt de gegevens en draagt zorg voor de communicatie met een PC. De software op de PC slaat de informatie op en presenteert de gegevens in grafieken. Het systeem kan gecombineerd worden met tal van presentatiemiddelen zoals video-data projectoren en Vidiwalls.

Het systeem kan gebruikt worden voor de ondersteuning van alle soorten groepscommunicatie waarbij de groepsgrootte kan variëren van 1 tot meer dan 4000 personen. Het systeem is er in verschillende varianten; draadloos, waarbij de communicatie via RF technologie tot stand wordt gebracht, bekabeld en een inbouwversie, speciaal bedoeld voor collegezalen en andere locaties waar altijd op dezelfde plaats wordt gewerkt.

Iedere deelnemer aan het congres, de training, het college of het seminar beschikt over een keypad. Door de spreker of docent worden vragen gesteld aan de totale groep. Deze vragen kunnen van te voren in het systeem zijn ingebracht maar dit kan eventueel ook ter plaatse gebeuren. Dit geldt eveneens voor de antwoorden. Vaak wordt bij grotere groepen gebruik gemaakt van dataprojectie waardoor de deelnemers direct de vragen en antwoorden kunnen zien. Op het moment dat de stemming wordt geopend kan elke deelnemer individueel reageren op de vraag door een keuze in te toetsen op het keypad. Bij het sluiten van de stemming wordt het totaal van deze antwoorden direct opgeslagen en verwerkt tot eenvoudig te interpreteren grafieken. Hieronder treft u een voorbeeld van deze grafieken aan.

Het is nu mogelijk om online uw verhuur producten te reserveren. Op onze website http://www.lprental.nl kunt u zeer snel een pakket samenstellen en reseveren. U zit direct ons assortiment met duidelijk beschrijving. Na het reserveren controleert ons verhuurteam of de door u gereserveerde producten niks ontbreken. Binnen 24 uur ontvangt u een definitieve offerte.

Wij presteren beter en werken meer samen in een fijne, rustige leeromgeving. Een omgeving die ons aanmoedigt om ideeën met elkaar uit te wisselen. Die ons de ruimte geeft om onszelf te ontwikkelen. Die ons aanspoort om elkaar te stimuleren en te motiveren.

Kortom, in een omgeving die communiceert en inspireert. U kunt dit bereiken door gebruik te maken van wandorganisatiesystemen.

Het perfecte concept voor de eigentijdse inrichting en completering van kantoor- en conferentieruimtes. Variabel op de wandrail of mobiel op rollen: nieuwe concepten met ideeën, die uw ideeën verder brengen. Bij planning, training en presentatie. Onbegrensde inzetbaarheid creëert overzicht en verbetert het arbeidsproces. Discreet, met tijdloos-elegant design. Ons systeem maakt de wanden productief, ruimtes worden tot een functionele eenheid.

Klantenontvangst, secretariaat communicatiecentrale. Hier stroomt informatie binnen, hier is overzicht gevraaagd. De veelvoud van componenten en de consequent logische constructie van het systeem maakt individuele oplossingen mogelijk. Planbord, kapstok, documenthouder, folderpresentatie, boekenplanken, projectieschermen en kasten: alles hangt aan één rail. De kleur van de decorband zet persoonlijke accenten. Het systeem ontvangt met vriendelijke atmosfeer.

Eerst beproeven, dan beloven...

Communiceren, met argumenten overtuigen. Visueel ondersteund, komt uw boodschap krachtig over. Projectieschermen, flip-overs of viltstiftborden voor effectieve presentaties,doelgerichte trainingen of fantasie-rijk brainstormen: het systeem zorgt bij elke toepassing voor optimaal resultaat. Het systeem overtuigt met een uniforme en elegante vormgeving, ergonomisch optimaal geconcipeerd en een stabiel lichtgewicht systeem. vele verborgen details en constructies dragen bij aan de uitgebreide toepassingsmogelijkheden. 17 kleuren voor het decorband maken individuele kleuraccenten mogelijk. De kleef- en pinborden zijn in 9 kleuren leverbaar. Maak uw keuze! Het systeem heeft voor iedere ruimte het passende concept.

In samenwerking met onze interieur ontwikkelaar, installeert LP voor u prachtige mediawanden. Eigen ontwerp is hierbij mogelijk.

Ontwerp, advies en coördinatie. Op het brede gebied van het interieur zijn wij thuis:

Goed omgaan met vorm, kleur en materiaaltoepassingen is onze specialiteit.Wij ontwerpen en geven adviezen betreffende verlichting, plafond, vloer- en wandafwerking,meubilair, installaties, en verbouwingswerkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd en gecoördineerd binnen een in overleg vastgesteld budget en tijdsbestek. Stap voor stap begeleiden wij een cliënt naar een passend concept:

* Inventarisatie van wensen * Ontwerp advies en budgettering * Bestek en begroting * Werktekeningen * Aanbesteding * Budgetbewaking * Projectbegeleiding en coördinatie * Kwaliteitsbewaking * Oplevering

LP is leverancier van merken die topkwaliteit en oplossingen op maat voor het opnemen, overdragen en weergeven van geluid leveren. Diverse types van microfoons, hoofdtelefoons, radiofrequentie-transmissieapparatuur - van microfoons voor de opname van spraak tot complete systemen voor musicals, conferenties en bezoekersrondleidingen, producten voor gehoorgestoorden en hoofdtelefoons voor de luchtvaart, kortom, alles op gebied van audio hebben we voor u in ons assortiment.