Vacatures

Werken bij LP
Maak kennis met een technisch zeer geavanceerd bedrijf gespecialiseerd in presentatietechnieken: LP Presentatie Specialisten BV. Een onderneming waar mensen enthousiast werken aan oplossingen voor vragen en wensen van opdrachtgevers; vragen en wensen die gerelateerd zijn aan het gebruik van audiovisuele toepassingen op velerlei gebied.
Presentatietechnieken
Het verkopen, verhuren en installeren van LCD en DLP projectoren ten behoeve van het geven van bijvoorbeeld productpresentaties. Voornamelijk de advisering betreffende het gebruik van AV apparatuur in boardrooms, conferentiecentra is een hoofdzaak van onze specialisten.
Professioneel audio
Het inrichten van bedrijven met omroepinstallaties en geluidsversterking in presentatieruimtes en diverse specifieke audio toepassingen.


Aquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Verstuur direct uw CV!
Gebruik het formulier hieronder om direct uw CV naar ons te versturen. Mochten wij geintresseerd zijn nemen wij z.s.m. contact met u op.
Naam*Telefoonnummer*Email adres*Woonplaats*CV*    

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:
Audiovisueel / technisch medewerker op MBO niveau (M/V)
U begeleidt, installeert en bedient de eigen audiovisuele apparatuur bij onze cliënten op locatie tijdens evenementen, beurzen en bedrijfspresentaties. Tevens installeert u, op een gedegen manier, aangeschafte apparatuur in een definitieve opstelling bij onze klanten. Ons personeel werkt zowel zelfstandig als in teamverband en heeft een servicegerichte instelling. U bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. In de stille uren neemt u initïatief om onderhoudswerkzaamheden te verrichten en zich te verdiepen in de laatste audio- en videotechnologieën. Als AV-technicus werkt u naast de gewone uren ook regelmatig in de avonduren en weekenden.
Vereiste eigenschappen:- Goede kennis van de Engelse- en Nederlandse taal- Ervaring, kennis van IT en telecommunicatie zijn een Pré- U bent in bezit van rijbewijs B en woonachtig in de omgeving HaarlemWij verzoeken u uw sollicitatiebrief tezamen met een CV te e-mailen. Contact.
Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:
Account manager (M/V)
Vereiste eigenschappen:- MBO / HBO opleiding- Relevante werkervaring- Extrovert, accuraat, pro-actieve houding- grote affiniteit met narrowcasting, ICT en audiovisuele techniek- Ambitieus, gedreven en resultaatgericht
De account manager is verantwoordelijk voor het realiseren van de gedefinieerde omzet en marge, uitbouw en behoud van ons klantenbestand, waarbij de nadruk ligt op de werving van nieuwe relaties.
De werksfeer bij LP Presentatie Specialisten BV is ontspannen en doelgericht. Tevens vinden wij dat succes ontstaat door gewone dingen extra goed te doen.
Voor eventuele inlichtingen kunt u contact opnemen met Maralde Nagel op telefoonnummer: 023 553 10 53.
Wij verzoeken u uw sollicitatiebrief tezamen met een CV te e-mailen. Contact.