LP Presentatie Specialisten BV is uw betrouwbare partner voor maatwerkoplossingen op het gebied van presentatie en communicatie. LP beschikt over een uitgebreid assortiment producten en diensten op het gebied van beeld, licht en geluid.

LP heeft zich toegelegd op het op maat verhuren, beheren en onderhouden van deze middelen. Dit loopt uiteen van het totaal voor zijn rekening nemen van presentatiesystemen. Zo heeft u ook via operationele lease een besparende en tijdloze oplossing met altijd de modernste apparatuur.

Of het om een presentatie voor 10 mensen of een congres voor 1000 personen gaat, samen met u zorgen we dat het een geslaagde bedrijfspresentatie wordt. Omdat wij heel goed doorhebben wat er voor u op het spel staat. Wat de verwachtingen zijn en de daarvoor gevraagde zekerheid. Daar hebben wij onze organisatie volledig op afgestemd.

De laatste jaren is het aanbod van deze producten flink toegenomen, waardoor de juiste oplossing vaak niet direct duidelijk is. LP ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens een belangrijke bedrijfspresentatie is het noodzakelijk te beschikken over duurzame en moderne apparatuur die storingsvrij en gemakkelijk werkt.

LP levert meer dan deze producten, we hebben ons ontwikkeld tot een efficiënte dienstverlener die de zorg over uw presentatiemiddelen overneemt. LP biedt u totaaloplossingen waardoor onnodige risico’s en kosten vermeden worden.

LP Rental Large format LED displays
LP Rental ontzorgt voor elke type evenement
LP Rental video, audio en streaming

Wij helpen u graag, stuur ons een bericht
Of bel met +31(0) 23 553 10 50