Maak kennis met een technisch zeer geavanceerd bedrijf gespecialiseerd in presentatietechnieken: LP Presentatie Specialisten BV. Een onderneming waar mensen enthousiast werken aan oplossingen voor vragen en wensen van opdrachtgevers; vragen en wensen die gerelateerd zijn aan het gebruik van audiovisuele toepassingen op velerlei gebied.

Naast de integratie van professionele AV systemen bij zakelijke klanten, voorziet LP ook in technische ondersteuning bij bedrijfsevenementen, presentaties en webcasts.

In de constant veranderende AV wereld, waar AV en IT steeds meer samen gaan is de uitdaging om bij de tijd te blijven. LP verander constant mee en kan daardoor leveren aan grote Nederlandse bedrijven.

U kunt uw CV toesturen via onze contact pagina.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Stage

LP is een erkend leerbedrijf!Maak kennis met een technisch zeer geavanceerd bedrijf gespecialiseerd in presentatietechnieken: LP Presentatie Specialisten BV. Een onderneming waar mensen enthousiast werken aan oplossingen voor vragen en wensen van opdrachtgevers; vragen en wensen die gerelateerd zijn aan het gebruik van audiovisuele toepassingen op velerlei gebied.

LP is een erkend leerbedrijf en biedt diverse stage plaatsen aan.

>> AV Technicus (open voor aanmeldingen)
Bij LP investeren wij in de toekomst,. Wij bieden je graag een veilige, en vooral gezellig stageplek. Tijdens de stage ben je een volwaardig lid van ons team.
Geen werkplek is hetzelfde bij LP, wij leveren, installeren en verhuren aan grote bedrijven. Van Schiphol tot defensie, van educatieve- tot financiële instellingen.
Ook het werk kan dag tot dag veranderen, van de installatie van AV middelen tot het verzorgen van de techniek bij een bedrijfsevenement.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bij LP voorzien wij in:
AV installaties
Verhuur en technische ondersteuning
Onderhoud en service
Webinars / Webcasts

>> (Online)Media redactie medewerker (open voor aanmeldingen)
Bij LP investeren wij in de toekomst,. Wij bieden je graag een veilige, en vooral gezellig stageplek. Tijdens de stage ben je een volwaardig lid van ons team.
Naast onze core business beheert LP meerdere websites, zowel e-commerce als merk gerelateerde websites. Wij bieden een stage plek waar je helpt met het bijhouden van de websites, het schrijven en samenstellen van nieuwsbrieven, product catalogi en brochures.
Daarnaast help je mee met het schrijven en samenstellen van business cases voor onze website.

Geïnteresseerd? Neem contact op!