Stageplaatsen

LP Presentatie Specialisten BV ziet een verplichting naar de maatschappij, waar zij tenslotte deel van uit maakt, om studenten gelegenheid te geven praktijkervaring op te doen. Zowel technisch geschoolde studenten als middelbaar en hoger administratief/economische studenten kunnen een passende stageplaats vinden bij LP.
LP biedt plaats aan stagiaires die willen ervaren hoe het is om audiovisuele apparatuur te plaatsen, modificeren en repareren. Het gaat om een grote variëteit aan audiovisuele producten: projectoren, versterkers, microfoons, 19" kasten die gebouwd moeten worden, etc, etc. Ook worden stagiaires meegenomen naar projecten door heel Nederland waar zij ingezet worden bij het daadwerkelijk installeren van de apparatuur in het pand /ruimte van de opdrachtgever. Ook hier zijn de werkzaamheden zeer divers.
De afdeling verhuur laat studenten kennis maken met de praktijk van opbouw en bediening van audiovisuele apparatuur die gebruikt wordt bij presentaties. Men leert hier projectoren en audio systemen zodanig te installeren dat er voor grote groepen mensen op een perfecte manier beeld en geluid weergegeven worden.
Tevens worden meer commercieel marketing georiënteerde HBO studenten de mogelijkheid geboden een kijkje te nemen bij het sturen van een verkooporganisatie: wat komt er allemaal kijken om ervoor te zorgen dat klanten een organisatie weten te vinden.
Wil je graag stage komen lopen bij LP Presentaite Specialisten BV, neem dan contact op met Maralde Nagel op het telefoonnummer 023 553 10 53.
Tevens zijn wij aangesloten bij Ecabo waarmee wij te kennen geven een erkend leerbedrijf te zijn.