Verkoop

 

 

Sinds 1992 is LP Presentatie Specialisten BV gevestigd leverancier van audiovisuele producten en diensten. LP heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bedrijf waarbij u voor alle vragen betreft audiovisuele oplossingen terecht kunt.

 

Of het nu gaat om het aanschaffen van een reisbeamer of voor het inrichten van een auditorium. Bij ons kunt u terecht voor een goed advies en een klantvriendelijke behandeling. In samenwerking met onze medewerkers komt u tot een oplossing waar u zeer tevreden over kunt zijn. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers waardoor wij u altijd het meest geschikte pakket kunnen aanbieden.


Alle merken

 

Alle high end merken

In de loop der jaren hebben we een selectie gemaakt van merken waarmee we samenwerken. De keuze is bepaald op basis van kwaliteit en servicegerichtheid. Het contact loopt bijna altijd rechtstreeks met de fabrikant. Hierdoor kunnen we gunstige prijzen en het voor u geschikte product aanbieden.

 

Goede aftersales

 

Service & Support

De relatie met klanten houdt bij ons niet op na het leveren van de producten. Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Onze Deskundige medewerkers hebben diverse trainingen gevolgd bij de fabrikanten om u van goede support te kunnen voorzien tijdens het gebruik van de AV middelen.

 

Service & support

 

Goede aftersales

“Dit omvat het hele proces na een verkoop waarbij gekeken en geluisterd wordt of de klant tevreden is, of deze op- of aanmerkingen heeft, het oplossen van eventuele klachten.”

Bovenstaande omschrijving is bij LP niet alleen een stuk tekst, maar merken onze klanten ook dagelijks. Met ons team staan wij klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Kernactiviteiten van onze verkoopafdeling zijn:

- Totaaloplossingen op audio, video- en dataprojectie gebied

- Inrichten van vergaderruimten, leslokalen en directiekamers

- Facilitaire dienstverlening

- Onderhoudsprogramma's voor alle audiovisuele productensten waaronder congres- en seminarbegeleiding

- Narrowcasting & digital signage systemen