Dekker Zevenhuizen ColourXperience
Het staat prachtig in de keuken, maar een keuze maken voor een werkblad op basis van een klein monsterstukje is niet eenvoudig.
Zo’n klein monster geeft nou eenmaal niet altijd een goede weergave van de hele plaat. Om dit op te lossen, presenteerde Dekker Zevenhuizen tijdens de beurs in Duitsland Colour Xperience. Hiermee kan op een digitale manier de hele plaat bekeken worden en is tevens uitgebreide productinformatie terug te vinden. Op die manier hoeft een consument niet langer een keuze te maken aan de hand van slechts wat kleine voorbeeldjes, maar kan hij/zij alle platen volledig bekijken en vergelijken. Wat natuurlijk een veel beter en reëler beeld geeft.

Website Dekker Zevenhuizen

Hoe werkt het?
Op het kleurmonster in de showroom vind je een QR code. Wanneer deze wordt gescand met de Colour Xperience, krijgt men direct de grote plaat -inclusief een duidelijk beeld van alle patronen- te zien. De Colour Xperience werd voor het eerst getoond tijdens de Küchenmeile en leidde tot enthousiaste reacties bij klanten en bezoekers.

bron: Qumedia

Integratie
LP Presentatie Specialisten ondersteunt dealers van Dekker Zevenhuizen bij de inkoop, installatie en afstelling van de ColourXperience oplossing. 

Er is gekozen voor de betrouwbare 86 inch multi-touchmonitoren van Philips in combinatie met een geïntegreerde OPS computer. 

De klant kan doormiddel van een QR scanner de aanwezige samples scannen en de volledige structuur van de plaat zien. Daarnaast biedt de ColourExperience software de mogelijkheid de eigenschappen van het blad te tonen en kunnen diverse bladen side-by-side vergeleken worden. Hierdoor wordt de Xperience zeer interactief en een verlengstuk van de adviseur. 

Meer weten over de Dekker ColourXperience oplossing?